icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures

Midlancer®: een succesformule van The Human Network

Yellotec

The Human Network en Midlancer® zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Al sinds 1995, toen de grondleggers een model bedachten wat de voordelen van vastlonen en freelancen combineerde.

Deze succesformule is een optelsom van factoren. Het zit ‘m niet alleen in het verdienmodel, maar ook in de bedrijfscultuur, het type mensen en professionals die er bij The Human Network rondlopen. Het originele model van The Human Network is het meest transparant en effectief. Het is niet voor niets al decennialang een succes.

Andere modellen dekken de lading niet

The Human Network is eigenaar van Midlancer®, heeft ruime ervaring met deze constructie en heeft zich tot doel gesteld de originele vorm te hanteren, te handhaven en plagiaat aan te vechten. Er wordt helaas steeds vaker onrechtmatig gebruik gemaakt van onze merknaam. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijk geboden modellen de lading niet dekken van Midlancer® zoals The Human Network dit bedoelt en hanteert.

Midlancer®

Midlancer® is een geregistreerde merknaam van The Human Network B.V. beschermd onder registratienummer 846777. Het gebruik van de merknaam Midlancer® zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van The Human Network BV is uitdrukkelijk verboden.

John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over een van de bedrijven van The Human Network? We gaan graag met je in gesprek.