icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Midlance vacatures
Interview Beloning

"Midlancen: kennis delen, persoonlijke aandacht én vrijheid"

#Vrijheid
giraffe hr

Marijke ten Have, sinds drie jaar midlancer bij Giraffe HR, wordt meestal ingezet als HR projectmanager: “Wat fijn is aan de midlancer-constructie is dat het écht voelt als ondernemerschap. Je hebt veel vrijheid, bijvoorbeeld om op sabbatical te gaan – maar je voelt het ook in je portemonnee als je een mooie opdracht hebt.”

“Ik kende Giraffe HR al lang voordat ik er ging werken en bezocht regelmatig hun kennissessies. Dat zijn leuke, informele bijeenkomsten met vakgenoten die iedere keer inhoudelijk ingaan op een bepaald thema. Of je gaat langs bij een bedrijf, bijvoorbeeld om te praten over hoe zij strategische HR thema’s organiseren. Tijdens een borrel vroeg Dennis waarom ik niet een keer koffie kwam drinken.” Sindsdien werkt Marijke als midlancer voor Giraffe HR.

Vrijheid en zekerheid
“Werken als midlancer combineert zekerheid en vrijheid op een manier die voor mij prettig is. Ik heb net drie maanden door Italië gereisd met mijn gezin. Dat was echt een droom van mij en de kans om zo’n droom waar te maken krijg je niet overal. Bij Giraffe HR wel. En meer dan dat: ze moedigden me zelfs aan om te gaan!

Met mijn man en onze kinderen zijn we in drie maanden van Toscane naar Napels gereisd en toen via de oostkust weer terug. Een heerlijke tijd. De oudste is nog net niet leerplichtig, dus dit was het moment om samen op reis te gaan en de ontwikkeling van mijn kinderen van dichtbij mee te maken. Giraffe HR had voor mijn terugkomst meerdere leuke vervolgopdrachten klaarliggen. Fijn thuiskomen en gelijk weer lekker aan de slag!”

Kennis en aandacht
“Ik word gedetacheerd in verschillende HR-rollen, van talent & development en reorganisaties tot het verbeteren van de HR-dienstverlening. De afwisseling die ik ervaar in de opdrachten daagt mij uit om steeds het beste uit mezelf te halen. En wat ik ook erg prettig vind is de kennisdeling bij Giraffe HR. Die gaat ook door als je er werkt.

De persoonlijke aandacht die je bij Giraffe als consultant krijgt, vertaalt zich uiteindelijk ook door naar wat je bij een opdrachtgever toevoegt. Binnenkort worden wij weer bijgepraat door een advocaat, over hoe wij als HR-professionals moeten omgaan met de nieuwe privacy wetgeving. Voor mij zijn deze sessies ook een leuke gelegenheid om te sparren met mijn collega-midlancers. En ook niet onplezierig, je breidt je netwerk uit op een informele, inhoudelijke manier.”

Wil jij je - net als Marijke - aansluiten bij het team van Giraffe HR? 

Bekijk de vacatures

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over een van de bedrijven van The Human Network? We gaan graag met je in gesprek.