Over midlancen

Wil jij werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten? Met andere woorden: wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons midlance-concept geknipt voor jou.

Midlancen: waarom eigenlijk?

Als midlancer kies je voor jezelf en jouw carrière. Dat betekent dat je de kans krijgt om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s en je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen.
En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Heb je even geen opdracht? Geen probleem. Als midlancer bij The Human Network heb je een vast contract en kun je rekenen op een financieel vangnet.

Midlancen: het beste van twee werelden

Je bent een creatieve doener. Je houdt van je vak. Leren, ondernemend bezig zijn en je blijven ontwikkelen: dát zijn je doelen. De vraag is: zit je momenteel op de juiste plek?

The Human Network is een groep van zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die vanuit dezelfde visie werken. Wij bieden midlancers het beste van twee werelden: volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een ondernemersmentaliteit plús de zekerheid die freelancers niet hebben. Boekhouding, acquisitie en wachten op uitbetalingen: je hoeft je er geen zorgen over te maken. Wij nemen je al het ‘gedoe’ uit handen. En de focus ligt altijd op jou.

Wat we je concreet bieden

  • Een club van échte professionals en vakexperts;
  • Een persoonlijke, non-hiërarchische organisatie die jouw ontwikkeling vooropstelt;
  • Een baan waarin je meebeslist over zaken die je belangrijk vindt, zoals reisafstand en aantal vakantiedagen;
  • Een zeer goed salaris – 70% van jouw tarief – en een vangnet voor wanneer je even geen opdracht hebt;
  • Werken met vakgenoten.

The Human Network: ‘the place to be’

Hoe kunnen we elkaar versterken?

Voel je wel wat voor een carrièrepad als midlancer? Vertel ons wie jij bent en wat je meeneemt aan ervaring, verwachtingen, specialisaties en ambities. Wij zoeken graag de perfecte vacature bij één van onze bedrijven. Zodat jij kunt werken aan interessante en uitdagende opdrachten bij onze klanten.

 

Klaar om een kansrijke weg in te slaan?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we jou te bieden hebben? Stuur ons een bericht.
Dan nemen we contact met je op om jouw kansen en ontwikkeling te bespreken.

Blijf op de hoogte