Vakgebieden en bedrijven

Specialisatie, autonomie en persoonlijke ontwikkeling: daar hecht The Human Network waarde aan. Bij ons draait het om jou.

Ben jij:

  • Een vakspecialist in hart en nieren?
  • Een topper binnen je expertisegebied?
  • Gedreven om je te ontwikkelen en te groeien?
  • Een professional met ondernemersbloed die óók zekerheid wil?

Dan heet je in de volksmond misschien een vakidioot. Maar wij spreken liever van een ‘vakgenie’. We verwelkomen je dan ook graag bij The Human Network.

Meer dan 400 professionals zijn inmiddels actief binnen onze 15 bedrijven. Daar zitten ze helemaal op hun plek. Volg jij in hun voetsporen?

Welk bedrijf past bij jou?

Omdat iedere organisatie haar eigen specialisatie, cultuur en ambitie heeft, hebben we de individuele bedrijven voor je op een rij gezet. Neem gerust een kijkje binnen jouw niche en bepaal waar jij écht zou kunnen floreren.

Zie je een bedrijf dat perfect aansluit op jouw professionele kwaliteiten? En is midlancen iets voor jou? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij welke bedrijven kun je als midlancer terecht?

Andarr bedenkt, bouwt en managet technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de doelstellingen.
Lees meer

BIConsult realiseert en implementeert pragmatische Business intelligence oplossingen. Voor ons is ‘de business’ het uitgangspunt, en techniek het hulpmiddel. Wij werken daarom uitsluitend met ervaren consultants, met passie voor het vakgebied. Zodat wij keer op keer waarmaken wat we beloven: dat onze oplossingen uw resultaat verbeteren.
Lees meer

EportaConsult blinkt uit in het ontwerpen en bouwen van maatwerk software. Wij realiseren innovatieve en krachtige toepassingen met Microsoft-technologie, waaronder Microsoft SharePoint, Microsoft .NET en Microsoft Surface. Eportanen zijn professionals op hun vakgebied met een passie voor het ontwikkelen van maatwerk toepassingen.
Lees meer

F&C Partner detacheert specialisten op het gebied van Finance & Control. Onze focus ligt daarbij Financial Control, Business Control, Accounting & Reporting alsmede het oplossen of verbeteren van financieel administratieve vraagstukken. Onze professionals zijn businessgerichte Financials en Controllers en prettig kritische gesprekspartners op niveau. Wij werken binnen diverse branches  zowel zelfstandig als in teamverband.
Lees meer

Giraffe HR is een HR gespecialiseerde dienstverlener met focus op HR Interim en HR Optimalisatie. Door het Giraffe DNA weten onze HR specialisten het verschil in de markt te maken en organisatiedoelstellingen te verwezenlijken. Drive, vakkennis, ervaring en persoonlijkheid. Wij zorgen dat het werkt!
Lees meer

PlusTalent Onderwijs Management is een ambitieuze organisatie waar enthousiaste interim-managers werken die tot het uiterste gaan. Onze onderwijsmanagers hebben een lange staat van dienst bij diverse onderwijsinstellingen en zetten met veel plezier hun kennis en ervaring op tijdelijke basis bij u in. Wij zijn dé specialist in interim-management voor het HBO, MBO en VMBO in heel Nederland.
Lees meer

PMO Partner, uw partner en expert in projectbeheersing. Wij pakken vraagstukken op met betrekking tot het inrichten van project, programma en portfolio. Wij analyseren, adviseren, verbeteren en bieden maatwerkoplossingen.
Hoe? Onze PMO Specialisten zijn zeer ervaren en blijven continu proactief de ontwikkelingen en trends op projectgebied volgen. Zo kunnen wij naadloos inspelen op de altijd veranderende klantbehoefte en leveren wij de juiste kwaliteit!
Lees meer

Advisering en bemiddeling van professionals op het gebied van Business Process Management en Programma- en Projectmanagement rond het snijvlak van business en IT. Onze kernactiviteiten: Business Procesmanagement (o.a. Lean, Six Sigma, copafijth, INK, ProcesConsult methodiek), Programma- en projectmanagement en Verandermanagement.
Lees meer

QoppoConsult Is gespecialiseerd in het testen en requirements engineering van (project)initiatie tot en met implementatie. Onze kernactiviteiten zijn: testproces en testorganisatie inrichten en borgen, Testproject(en) inrichten en managen, ondersteunen bij het formuleren van juiste requirements en acceptatiecriteria testautomatisering en algemene capaciteitsvraagstukken rondom testen invullen.
Lees meer

Sinds 1995 creëert SuperConsult succesvolle ICT-oplossingen met behulp van Oracle en Java technologie. Onze vakkundige specialisten onderscheiden zich met name door hun hoge graad van expertise en begrip van de organisatorische implicaties van Oracle en Java technologie.
Lees meer

TriamFloat is al 35 jaar marktleider in opleidingskundige dienstverlening. Wij zijn ambitieus, gedreven en hebben ruim 50 eigen-wijze Learning & Development consultants met een passie voor leren en ontwikkelen van mensen en organisaties. Onze kernactiviteiten: ontwerpen en ontwikkelen (e-) leermiddelen, opleiding- en organisatieadvies, beleid en onderzoek, toetsing en examinering, positioneren en professionaliseren van leren, opleidingskundig projectmanagement en het opzetten en beheren van leerlijnen en academies.
Lees meer

Whitehorses is specialist in moderne architecturen en (integratie) middleware. Wij lopen voorop in kennis van API’s, Service Oriented Architecture (SOA) en BPM. Onze consultants zijn gespecialiseerd in integratie- en BPM-platformen als MuleSoft, Oracle FMW, Red Hat Fuse, WSO2 en Boomi. Zij zorgen er bij onze klanten voor dat applicaties met elkaar praten, websites en mobile apps actuele informatie tonen en dat bedrijfsprocessen soepel worden uitgevoerd. Interessant?
Lees meer

XAPConsult helpt organisaties bij het ontwikkelen, implementeren en beheren van SAP bedrijfsoplossingen. Bij XAPConsult werken ervaren en ondernemende consultants met een grenzeloze passie voor SAP. Met kennis van de nieuwste ontwikkelingen helpen ze  klanten het inzicht in het functioneren van hun organisatie te verbeteren en de flexibiliteit en slagvaardigheid te verhogen.
Lees meer

De consultants van Yellotec hebben een HBO of academisch werk- en denkniveau en hebben een zeer grote ervaring in het oplossen van industriële veiligheidsvraagstukken. Ze kunnen resultaatgericht handelen en helpen bedrijven hun doelstellingen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu te behalen.
Lees meer

Klaar om een kansrijke weg in te slaan?

Benieuwd naar de mogelijkheden die we jou te bieden hebben? Neem contact met ons op om jouw kansen te bespreken.